1. Φτιάχνουμε την κρέμα Άνθος αραβοσίτου ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
3. Φτιάχνουμε το ζελέ ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία.
4. Το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και κατόπιν το βάζουμε στο ψυγείο.
5. Στρώνουμε μία στρώση μπισκότων σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί 35 x 25 εκ. ή σε ένα τετράγωνο 30 x 30 εκ.
6. Στρώνουμε επάνω στα μπισκότα την μίση κρέμα άνθος αραβοσίτου που έχουμε φτιάξει.
7. Από πάνω βάζουμε μια δεύτερη στρώση μπισκότων Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
8. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για μισή ώρα.
9. Κατόπιν, αδειάζουμε προσεκτικά από πάνω το ζελέ, που θα πρέπει να έχει αρχίσει να πήζει, αλλά να μην έχει σταθεροποιηθεί.
10. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει καλά, για τουλάχιστον 3 ώρες
Μέγεθος μεριδίων 90
Μερίδες 15
* Οι τιμές βασίζονται σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων. Οι θερμίδες που χρειάζεστε μπορεί να είναι περισσότερες ή λιγότερες ανάλογα τις ανάγκες σας.