Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Κοτόπουλο με γλυκοπατάτα και κολοκυθάκια

Υλικά
  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
  • 1 μέτρια γλυκοπατάτα
  • 2 μικρά κολοκυθάκια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Μισό λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  1. • Πλένετε και καθαρίζετε την γλυκοπατάτα και τα κολοκυθάκια και τα κόβετε σε καβάκια.
    • Τις στρώνετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και περιχύνετε με το λάδι, το λεμονί, το αλάτι και το πιπέρι.
    • Ανακατεύετε με τα χέρια για να πάει παντού.
    • Σε ένα φύλλο λαδόκολλα τυλίγεται το φιλέτο κοτόπουλο το όποιο έχετε ελαφρώς περάσει με λίγο λάδι αλάτι και πιπέρι
    • Το τοποθετείται και αυτό στο ταψί με την γλυκοπατάτα και τα κολοκυθάκια
    • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά εξαρτάται από το φούρνο πάντα.