Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

Υλικά
  • 2 μεγάλα κολοκύθια
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
  • 1/4 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1 αυγό
Εκτέλεση
  1. 1. Προθερμάνετε φούρνο στους 200 ° C. 2. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια με ένα χοντρό τρίφτη τυριού. 3. Αλατίστε τα κολοκυθάκια 4. Αφήστε τα κολοκυθάκια να καθίσει για 20 λεπτά έως ότου το αλάτι έχει καταρτίσει μερικά της υγρασίας. 5. Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια σε μια πετσέτα κουζίνας και συστροφή να στραγγίσουν όσο περισσότερο υγρό μπορείτε. 6. Τοποθετήστε τα τριμμένα κολοκυθάκια πίσω σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με τη φρυγανιά, τα πράσινα κρεμμύδια, το σκόρδο, κρεμμύδι σε σκόνη, παραμένοντας ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι, πιπέρι, και το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι καλά συνδυασμένος. 7. Σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια σε μικρό μέγεθος , τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα 8. Ψήστε για 20-24 λεπτά, να ρίχνεις κάθε μισά του δρόμου μέσω του. 9. Σερβίρετε με την επιλογή σας σάλτσα. 10. Απολαύστε το!