Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Σαλάτα με βραστά λαχανικά

Υλικά
  • 200 γρ παντζάρια
  • 300 γρ πατάτες
  • 250 γρ καρότα
  • 300 γρ κολοκυθάκια
  • Για την βινεγκρετ
  • 100 γρ λάδι
  • 50 γρ ξύδι βαλσαμικο με μέλι
  • 20 γρ μουστάρδα
  • 7 γρ αλάτι
  • Μαϊντανό
Εκτέλεση
  1. Κόβουμε τα παντζάρια σε κυδωνάτα κομμάτια, τις πατάτες κυδωνάρες και τα κολοκυθάκια τα κόβουμε σε μπαστουνάκια και αφαιρούμε τους σπόρους και τα καρότα σε κομμάτια διαγώνια Περνούμε 2 κατσαρόλες στην μια βράζουμε τα παντζάρια και στην δεύτερη κατσαρόλα βράζουμε πρώτα τις πατάτες και μετά από 10 λεπτά τα καρότα και τελευταία τα κολοκυθάκια Ετοιμάζουμε το βινεγκρετ Αφού βράσουν τα λαχανικά τα τοποθετούμε σε μια μεγαλύτερη σαλατιέρα και τα περιχύνουμε με την βινεγκρετ και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Tip: μπορείτε να συνοδέψετε με ψάρι ψητό ή φιλέτο κοτόπουλο ή να την καταναλώσετε για βραδινό γεύμα με 1 αυγό βραστό ή τυρί