Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Σπιτική πίτσα

Υλικά
  • 1 Πίτα για σουβλάκια
  • 1 φέτα κασέρι
  • 30 γρ τυρί φέτα τριμμένη
  • 1 φέτα γαλοπούλα ( προαιρετικά )
  • 2 μικρές ντομάτες
  • 1/2 πιπεριά πράσινη προαιρετικά
  • Λίγα μανιτάρια
  • Ρίγανη
Εκτέλεση
  1. Βάζετε για λίγο την Πίτα στον φούρνο στους 100 βαθμούς για να ξεπαγώσει περίπου για 8-10 λεπτά .

    Τρίβετε την μια ντομάτα και προσθέτετε την ρίγανη .

    Στήσιμο πίτσας .

    Βάζετε την Πίτα σε ένα μικρό ταψάκι αφού έχετε λάβει από κάτω ένα φύλλο λαδόκολλας για να μην χρειαστεί να χρησιμοποιείστε λάδι .

    Αλείφετε την Πίτα με την τριμμένη ντομάτα που έχετε ετοιμάσει.

    Βάζετε την φέτα γαλοπούλας ,το κασέρι , το τυρί , και γαρνιρετε με πιπεριές και μανιτάρια και αν θέλετε βάζετε και δυο μικρές φέτες ντομάτας .

    Ψήνετε στους 170 βαθμούς μέχρι να λιώσει το κασέρι περίπου 10-15 λεπτά .