Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Τυρομπαλάκια

Υλικά
  • 230 γρ τυρί φέτα ή κατσικίσιο
  • 150 γρ ανθότυρο
  • 30 γρ Κραν Μπέρι ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. στραγγιστό
  • Για την επικάλυψη
  • Καρύδι τριμμένο
  • Καπνιστή πάπρικα
  • Πάπρικα
  • Μπούκοβο
  • Ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανό
Εκτέλεση
  1.  

    • Αδειάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, εκτός από τις επικάλυψης και ανακατεύουμε με τα χέρια φορώντας γάντια μιας χρήσης.
    • Κατόπιν, πλάθουμε μπαλάκια των 20-25 γρ., τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο και τα μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 5-10 λεπτά, μέχρι να σφίξουν λίγο.
    • Τέλος, αφαιρούμε τα τυρομπαλάκια από την κατάψυξη, τα βουτάμε στα μπολάκια με τις διάφορες επικαλύψεις, έτσι ώστε να καλυφθούν καλά  και σερβίρουμε.