Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Τυρόπιτα με τορτίγια

Μερίδες 2
Υλικά
  • 1 Αυγό
  • 100 γραμμάρια Γιαούρτι πλήρες
  • 1 κουταλιά της σούπας Ελαιόλαδο
  • 120 γραμμάρια Τυρί φέτα
  • 1 Τορτίγια ολίκης (Κομμένη σε κομματάκια)
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ κόβουμε σε μικρά κομματάκια την τορτίγα και ανακατεύουμε με το αυγό και το γιαούρτι και προσθέτουμε και το
    τυρί τριμμένο .

  2. Σε ένα ταψάκι μικρό στρώνουμε μία λαδόκολλα από την αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε το μείγμα μας.

  3. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λέπτα μέχρι να ροδίσει.