Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις μπανάνες, την καστανή ζάχαρη, τα αυγά και με ένα πιρούνι σπάμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε το ηλιέλαιο, την βανίλια, το γάλα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε το μπέικιν παουντερ, το αλεύρι γ.ο.χ και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Προσθέτουμε την τρούφα σοκολάτας και αναμιγνύουμε πολύ καλά το μείγμα.
Αλευρολαδώνουμε μια φόρμα 30χ11 εκατοστά και προσθέτουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις 170 c για 60-65 λεπτά.
Το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και έπειτα το ξεφορμάρουμε πάνω σε μια σχάρα.
Πηγή: Live-kitchen.gr
Μέγεθος μεριδίων 100gr
* Οι τιμές βασίζονται σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων. Οι θερμίδες που χρειάζεστε μπορεί να είναι περισσότερες ή λιγότερες ανάλογα τις ανάγκες σας.