Υπηρεσίες

facebook instagram
Η Διατροφολόγος

Ας Συστηθούμε

Ονομάζομαι Μαρία Αντίνου και γεννήθηκα στην Γερμάνια το 1973.

Είμαι διαιτολόγος – διατροφολόγος και αποφοίτησα το 1996 από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Το 2020 ολοκλήρωσα με επιτυχία της σπουδές μου και απέκτησα το πτυχίο του Life Coach από το Aegean College.

EAT HEALTHY

Εξειδίκευση

Έκανα την Εξειδίκευση μου στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία Παιδιών και
Ενήλικων και είμαι κάτοχος του Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity, από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών της Μ. Βρετανίας το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων.
Έχω εξειδίκευση με θέμα την Κλινική Διατροφή από το κέντρο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζω την επιμόρφωση μου και την εξειδίκευση μου και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με θέματα την Βρεφική και Παιδική Διατροφή, Εντερικό Μικροβίωμα, Καρκίνος και Διατροφή, Διατροφή για τις παθήσεις του Θυροειδή, της χοληστερίνης, της Κοιλιοκάκης, Νεφρικής Ανεπάρκειας και Διαβήτη.

Επαγγελματική Κατάρτιση

  • Από το 1996 έως το 2008 εργάστηκα ως διαιτολόγος στον ιδιωτικό τομέα και καθηγήτρια σε Ιδιωτικό ΙΕΚ, διδάσκοντας, μαθήματα διατροφής.
  • Το 2009 έως 2013 δίδαξα στις Επαγγελματικές Σχόλες του Ο.Α.Ε.Δ στο τμήμα της Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.
  • Από το 2008 διατηρώ το δικό μου Διαιτολογικό Γραφείο στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
  • Από το 2020 έως σήμερα είμαι εξωτερικός συνεργάτης της Εταιρείας ΤΟΠ ΚΡΑΦΤ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης και του Βιομηχανικού Catering ως σύμβουλος διατροφολόγος, ειδικός στην κατάρτιση εδεσματολογίων της εταιρίας.
  • Είμαι μέλος της μεγαλύτερης επιστημονικής ομάδας «Diatrofi.gr», της ομάδας του
    «Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών», και της Ένωσης
    Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος.
DIET
Κλείσε Ραντεβού
Κλείσε Ραντεβού