Υπηρεσίες

facebook instagram

ΡΕΒΥΘΟΣΑΛΑΤΑ

ΡΕΒΥΘΟΣΑΛΑΤΑ

ΡΕΒΥΘΟΣΑΛΑΤΑ

Υλικά

Για τη σως

Εκτέλεση

  1. • Βάζουμε από την προηγούμενη μέρα τα ρεβύθια σε κατσαρόλα με χλιαρό νερό με 2 κουτ. σ. αλάτι. • Αλλάζουμε το νερό την επόμενη μέρα και βάζουμε άλλο με 1 κουτ. σ. σόδα μαγειρικής και αφήνουμε για 10-15 λεπτά. • Αλλάζουμε το νερό πολλές φορές για να φύγει τελείως η σόδα ώστε να μην μαυρίσουν. • Έπειτα τα μαγειρεύουμε κανονικά περίπου για μισή ώρα ή και παραπάνω ανάλογα πόσα σκληρά τα θέλουμε. • Πλένουμε τα λαχανικά και τα ψιλοκόβουμε. • Αφού σουρώσουμε τα ρεβίθια τα σερβίρουμε σε σκεύος σαλάτας και από πάνω ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, τις ελιές, το τυρί. • Αφού ανακατέψουμε καλά τα υλικά της σως, την περιχύνουμε από πάνω μαζί με μπόλικο σουσάμι και ανακατεύουμε καλά.

Κλείσε Ραντεβού
Κλείσε Ραντεβού